Gevelrenovatie

Euro Gevelrenovatie is specialist op het gebied van de renovatie en het onderhoud van uw gevel aan bedrijfspand of (monumentale) woning. Wij hebben meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van gevelrenovatie en dat merkt u uiteraard aan onze perfect uitgevoerde diensten met 10 jaar garantie! Onze vakmensen voeren de werkzaamheden nauwkeurig en professioneel uit, met oog voor detail. De renovatie verbetert de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en zorgt ervoor dat het pand er compleet anders en nieuwer uitziet. Een goed onderhouden gevel verhoogt de waarde van uw pand en dat is altijd een prettige bijkomstigheid. Wij voeren uw werk snel en vakkundig uit! Vanuit Moergestel werken wij in heel Nederland. U betaalt achteraf, bij aflevering als u volledig tevreden bent.

Naast gevelrenovatie bieden wij ook andere diensten aan:

  • Zandstralen
  • Voegwerken
  • Gevel reinigen
  • Gevel impregneren
  • Metselwerk
  • Schoorsteen renovatie
  • Steigers

Subsidie voor een gevel renovatie

Helaas is er sinds 2014 geen subsidie meer beschikbaar voor gevelrenovatie. Het is wel mogelijk om in aanmerking te komen voor lokale subsidies voor het beter isoleren van uw woning. Tijdens een gevelrenovatie is het plaatsen van de isolatie het ideale moment. Via de volgende website ziet u zelf of er lokale subsidie beschikbaar is: www.energiesubsidiewijzer.nl.

 

 

Contact met Eurogevelrenovatie

Ons bedrijf kan u helpen om uw bedrijfspand, woning, schuur of schoorsteen te beschermen. Wilt u gebruik maken van de diensten van ons bedrijf? U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende gratis offerte.

U kunt ons bereiken via 06-34917690, 013-8221079 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op. Indien gewenst kan een van onze adviseurs bij u langs komen om u persoonlijk advies op maat te bieden. Wij berekenen geen voorrijkosten!