Gevel reiniging Den Bosch?

Euro Gevelrenovatie in Moergestel bij Den Bosch verzorgt gevelreiniging aan (monumentale) panden, scholen, woningen en zakelijk onroerend goed. Wij streven naar duurzame kwaliteit, hanteren voordelige all-in prijzen en geven 10 jaar garantie. U betaalt slechts 10% aanbetaling en de rest pas bij aflevering. De gevelreiniging in Den Bosch moet naar volle tevredenheid worden uitgevoerd, want bij ons is de klant koning. Daarom breidt onze klantenkring zich zo sterk uit! Onze medewerkers werken aan uw gebouw in Den Bosch bij gevelreiniging volgens de laatste VCA veiligheidsnormen. Op onze website vindt u foto’s van projecten in Den Bosch.

Gevelreiniging in Den Bosch én andere gevelwerken

Euro Gevelrenovatie is een bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in alle gevelwerken: restauratie, onderhoud, gevelrenovatie en gevelreiniging in Den Bosch is voor ons dagelijks vakwerk. Zo worden wij zeer regelmatig gevraagd voor het verwijderen van graffiti in Den Bosch. Wij komen kijken welke verf werd gebruikt, bepalen de ondergrond en de reinigingsmethode. Als wij binnen 24 uur de graffiti kunnen verwijderen, ontstaat de minste schade aan de ondergrond. (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gevelreiniging) Snelle actie is vereist bij het constateren van graffiti!

 

 

All-in prijzen online of een vrijblijvende maatwerk offerte?

Op de website vindt u all-in prijzen inclusief voorrijkosten, materiaal en btw. Wilt u dat wij meerekenen? Dat doen we snel en eenvoudig. Bel of mail uw vraag met het online contactformulier. Euro Gevelrenovatie in Moergestel bij Den Bosch respecteert altijd de privacy van uw gegevens. Wij benaderen u uitsluitend om uw gevelreiniging vraag te beantwoorden.